Hvem er vi?

Vi er klar...

SAMSON Agro har i dag udsendt nedenstående pressemeddelelse. Vi er naturligvis klar, og sammen med vores servicepartnere ser vi frem til fortsat at give den service, som der altid har være forbundet med SAMSON-produkter.

Læs pressemeddelelsen her:
Efter gensidig aftale stopper Gøma som SAMSON forhandler et år før forhandlerkontrakten udløber. SAMSON AGRO har besluttet at efterkomme Gømas ønske om at udtræde af forhandlerkontrakten pr. 31. oktober 2017 i stedet for 31. oktober i 2018, som det ellers var aftalt ifølge forhandlerkontrakten.

SAMSON AGROLIZE er klar
”Efter nøje evaluering og efter tæt dialog med mange af vores kunder, er vi overbeviste om, at det fremadrettede set up med SAMSON AGROLIZE som eneforhandler med kompetente servicepartnere i ryggen, er 100% klar til at løse både forhandlerrollen og ikke mindst serviceopgaven i fremtiden”, siger Torben Larsen, Salgs- og Marketingchef, SAMSON AGRO.

Endnu højere niveau
”Med de mange års erfaring hos medarbejderne i SAMSON AGROLIZE og hos vores servicepartnere, samt med erfaringerne fra SAMSON AGROLIZEs første forårssæson i bagagen, er vi overbeviste om, at de kan løfte opgaven som forhandler. Vi er desuden heller ikke i tvivl om, at SAMSON AGROLIZE fremadrettet kan løfte både serviceniveauet og forhandleropgaven op på et endnu højere niveau, end med den tidligere forhandlermodel”, understreger han.

Tak for samarbejdet
SAMSON AGRO ønsker at takke Gøma for mange års tæt samarbejde.

”Gøma har været en dygtig forhandler for SAMSON, og har igennem mange år medvirket til at sikre SAMSONs position som ledende producent af naturgødningsmaskiner i Danmark, Sverige og Norge”, konstaterer Torben Larsen.

da_DKDansk