SAMSON Service

SAMSON Service

Altid klar til at hjælpe

Samson Agrolizes serviceafdeling og et landsdækkende net af servicepartnere, med specialuddannede montører, står konstant klar til at hjælpe med SAMSON maskiner – gyllevogne, møgspredere, slangebomme, nedfældere, røreværker og reservedele.

Tel: +45 69 15 15 15

 

Samson Agrolize centrale værksted og reservedelslager, er nabo med SAMSON AGRO fabrikken i Viborg. Vi er klar til at løse ethvert problem og kan hurtig skaffe enhver reservedel til en SAMSON maskine. Den tætte kontakt mellem salgs- og serviceorganisationen Samson Agrolize og SAMSON AGRO fabrikken betyder, at opdateringer og praktiske erfaringer fra de mange brugere udveksles hurtigt, og sikrer derfor at vores serviceteam er up-to- date med seneste viden.

Det er vores målsætningen, at vi straks kan hjælpe dig hurtigt og bedst muligt videre, uanset om det er et teknisk problem, der kan klares i telefonen, eller der er behov for en montør. Den højeste ekspertise på SAMSON produkter er derfor aldrig længere væk end et telefonopkald.

Hos Samson Agrolize har både vores servicechef, værkfører og de dygtige service- og værkstedsmontører mange års erfaring med SAMSON maskiner. De tilknyttede servicepartnere råder ligeledes over erfarne og specialuddannede montører, der hele tiden opdateres og efteruddannes i at servicere SAMSON maskinerne.

Samson Agrolize og dets servicepartnere råder således over et stort serviceteam, der bruger al deres arbejdstid på at arbejde med SAMSON maskiner. 

Ring til SAMSON Agrolize:
Tlf.:+45 69 15 15 15

VAGTTELEFON AFTEN OG WEEKEND:

Hjælp og teknisk support fra kl. 06.00 morgen til 22.30 aften.

da_DKDansk