Hvem er vi?

Hvem er vi?

ENEFORHANDLER AF SAMSON MASKINER I DANMARK

Ingen kender SAMSON og Gøma maskinerne bedre end os hos Samson Agrolize.

Samson Agrolize blev dannet i 2016 og er i dag eneforhandler af alle SAMSON AGRO’s produkter i Danmark. 

I 2021 fusionerede vi med Gøma og dermed har vi nu samlet Danmarks førende eksperter undet ét tag.

Sammen med udvalgte servicepartnere landet over sikrer vi den efterfølgende service for de mange SAMSON maskiner, der kører i Danmark og for de mange, der kommer til at køre fremover.

Dygtige, specialiserede og konstant efteruddannede montører er til rådighed i alle egne af landet. Alle med hurtig adgang til veludstyrede reservedelslagre og med de nødvendige sliddele og reservedele i servicevognen. 

I tilknytning til det centrale klargørings- og serviceværksted hos Samson Agrolize i Viborg findes Danmarks største brugtcenter for gyllevogne og -udstyr samt møgspredere. Hertil samles de ibyttetagne SAMSON-maskiner og klargøres eller genopbygges, så de kan returneres og gøre tjeneste i yderligere mange år i dansk landbrug.

Dermed er der hos Samson Agrolize altid et relevant udbud af brugte, klargjorte SAMSON maskiner. Ubetinget Danmarks største brugtcenter for maskiner til udbringning af såvel flydende som fast naturgødning.

Udvalget af brugte maskiner kan ses her på hjemmesiden. Du er altid velkommen til at komme forbi os og se det store udvalg i vores overdækkede brugtvognshal.

Ring til os på telefon  +45 69 15 15 15.

Læs vores cookiespolitik her

Læs vores privatlivspolitik på hjemmesiden her

Læs om SAMSON GROUP Biosecurity.

da_DKDansk