Gyllevogne

Gyllevogn-Samson-TG.png

TG-SERIEN

Kvalitet, høj ydeevne og driftssikkerhed kendetegner SAMSON TG. Modellerne i serien er designet til alsidig anvendelse og effektiv gylleudbringning.

I udviklingen af SAMSON TG har der været fokus på effektiv og præcis udbringning kombineret med minimalt vedligehold og stor driftssikkerhed. Den indbyggede redskabsfleksibilitet giver vognen en bred anvendelighed og høj funktionalitet.

Vognen kan kombineres med flere af SAMSONs førende fyldesystemer og udbringsningsredskaber og er konstrueret i henhold til SAMSON AGROs høje kvalitetsstandarder.

Det holdbare og funktionelle design bag SAMSON TG gør modellen egnet til alsidig brug. Via et bredt udvalg af optioner kan du konfigurere netop den vogn, du har brug for.

Gyllevogn-Samson-PG-II.png

PG II SERIEN

PG II serien er primært udviklet til de professionelle brugere af gylleudbringningsudstyr. Det vil sige brugere, der stiller store krav til maskinernes kapacitet, effektivitet, holdbarhed og driftssikkerhed. Men også for dem, hvor nem betjening og vedligehold er i fokus. PG II serien byder på mange nye spændende features, der rækker langt ind i fremtiden.

PG II gyllevogne har en meget enkel og stærk konstruktion. Der kan tilkøbes et affjedret træk, der kan holde til de kræfter, der forplanter sig i vognen fra traktoren. Tanken er placeret vandret på to gennemgående vanger. Tanken er desuden forsynet med to skvulpeskot, som øger stabiliteten, selv ved kørsel med reduceret last. Begge dele giver en meget stærk og stabil gyllevogn, som man kan køre hurtigere med og dermed øge mængden af udkørt gylle pr. time.

Frontfyldesystem

FRONTFYLDESYSTEM.jpg

FAP

Med fokus på effektivitet, sikkerhed og design sætter den nye Front Arm Pump (FAP) en ny standard for frontfyldesystemer.

FAP systemet gør det enkelt og let af fylde gyllevognen direkte fra transportvogn.

Slæbeslangebomme

SB-Serien-uden-ADS.jpg

SB-SERIEN UDEN ADS

SB bomme er forsynet med en lodret fordeler. SB slæbeslangebomme leveres fra 12 til 24 meter. 

sb-med-ADS.png

SB- OCH SBX-SERIEN MED ADS

SB slæbeslangebomme kan også leveres med Anti Dryp System (ADS) og monteret med en lodret fordeler. SB bommene med ADS leveres fra 12 til 18 meter.

sbx2-Serien.png

SBX2-SERIEN

SBX2 slæbeslangebomme leveres med 2 fordelere og altid med ADS system. De leveres som kombibomme, der kan varieres i bredden afhængig af, hvor meget bommene foldes ud. SBX2-modellerne leveres fra 15 til 30 meter. 

shb4-serien-scaled.jpg

SHB4 SERIEN

SHB4 bommene leveres med 4 fordelere. De leveres som kombibomme, der kan varieres i bredden afhængig af, hvor meget bommene foldes ud.

SHB4-modellerne leveres fra 18 til 36 meter. 

Nedfældere

te.png

TE SERIEN

TE enkeltskærsnedfælder er udviklet for at opnå en optimal udnyttelse af gyllens gødningsværdi i voksende afgrøder. TE har en arbejdsbredde på 8 meter.

ts.png

TS SERIEN

TS enkeltskærsnedfælder er udviklet for at opnå en optimal udnyttelse af gyllens gødningsværdi i voksende afgrøder såvel som en skånsom nedfældning i stub- og efterafgrødemarker. Nedfælderen fås i to bredder, 8 eller 12 meter.

td12.png

TD SERIEN

TD med dobbeltskær er udviklet for at opnå en optimal udnyttelse i græs eller andre afgrøder i tungere eller tørre jordtyper. Nedfælderen fås i to bredder, 8 eller 12 meter.

cm.png

CM SERIEN

CM sortjordsnedfælder sikrer en optimal udnyttelse af gyllens gødningsværdi ved nedfældning i stubmarker og sortjord. CM sortjordsnedfælder leveres i 6 og 7,5 meters arbejdsbredde.

cmx-scaled.jpg

CMX SERIEN

CMX nedfælderen er konstrueret til brug i tunge og lerede jordtyper. Rammen og tænderne er udført i en ekstra stærk konstruktion. CMX fås i bredderne 6,7 meter og 8,6 meter.

sd-ii.png

SD II SERIEN

SD II gyllenedfælderen er udviklet til optimal gyllenedfældning i marker med meget plantemateriale. Nedfælderen fås i tre bredder: 5, 6 og 7 meter.

Røreværk

RV 150 OG RV 200

Vores røreværk er kendetegnet ved høj robusthed, nem rengøring og lave vedligeholdelsesomkostninger. Dette sikrer en lang levetid.

Begge røreværk består endvidere af mange galvaniserede dele, der også er robuste.

Propellen danner en særdeles kraftig stråle, der kan røre selv de mest besværlige keglebunde op.

Møg- & Universalspredere

SP SERIEN

SP-serien er den mest udbredte af vores spredere. Den er resultatet af 65 års SAMSON know-how, og vi har løbende videreudviklet og tilpasset SP-serien til intensivt brug i landbruget. Der er seks størrelser; 9, 11, 12, 14, 15 og 17 kubikmeter.

FLEX SERIEN

FLEX sprederserien er konstrueret til den professionelle bruger, der stiller store krav til maskinens driftssikkerhed og lave vedligeholdelsesomkostninger.

FLEX II SERIEN

FLEX II serien er bygget på alt det gode fra SAMSONs velkendte FLEX serie plus forbedringer og nye muligheder for præcis udbringning.

US SERIEN

SAMSON US-serien lever op til fremtidens krav til kapacitet, præcision og alsidighed. Det hele i den velkendte SAMSON kvalitet.

da_DKDansk