GYLLEVOGNE

GYLLEVOGNE

Matcher dine behov

PG II GENESIS SERIEN

SAMSON PG II Genesis sætter ny standard for udbringning af naturgødning. Maskinen har udvidede redskabsbærende egenskaber, intelligent styring med SlurryMaster 8000 og en robust højkapacitetspumpe, der sikrer effektiv og præcis dosering og placering af gylle til fordel for afgrøden, udbyttet og miljøet. Genesis gyllevogne er designet til at beskytte afgrøden og jordens frugtbarhed med lavtryksdæk.

PG II SERIEN

PG II er skabt til professionelle brugere med store krav til kapacitet, effektivitet, holdbarhed og driftssikkerhed. Serien tilbyder nem betjening og vedligeholdelse samt nye features, der sikrer fremtidssikkerhed. Med en simpel og robust konstruktion og mulighed for affjedret træk opnår man en stærk og stabil gyllevogn, der kan øge mængden af udkørt gylle pr. time.

TG SERIEN

SAMSON TG er kendetegnet ved kvalitet, høj ydeevne og driftssikkerhed og er designet til effektiv gylleudbringning med minimalt vedligehold. Den har indbygget redskabsfleksibilitet, hvilket gør den alsidig og funktionel. TG-serien kan kombineres med forskellige fyldesystemer og udbringsningsredskaber og lever op til SAMSON AGROs høje kvalitetsstandarder.

KUNDEORIENTEREDE LØSNINGER

Nye kvalitetsmaskiner, med høj driftssikkerhed, der matcher dine behov.

Bliv inspireret

Vores sortiment

genesis serien

PG II GENESIS SERIEN

PG II SERIEN

TG SERIEN

FRONTTANK

MED SANS FOR DE

Praktiske detaljer

SAMSON maskinerne har bevist deres kvalitet igennem årtiers anvendelse i Danmark. Maskinerne er designet, udviklet og produceret til lange arbejdsdage og udfordrende vejrforhold.

Vi stræber dagligt efter at yde den bedste service for vores kunder og at sikre vores fælles vækst gennem gensidig respekt – både for hinanden og for naturen.

Vores produkter har været testet og anvendt i så mange år, at vi kan dokumentere deres driftssikkerhed og holdbarhed. Fra mark til mark har vores maskiner bevist deres pålidelighed, og vi fortsætter med at innovere og forbedre vores produkter for at imødekomme de skiftende behov i moderne landbrug.

DETTE SIGER VORES KUNDER OM OS

Kunde feedback

Samson har serviceret vores slamsugere og spulere i en lang årrække. Man kan regne med dem – når der er lavet en aftale, så bliver den overholdt.

Uanset hvornår man ringer. Så leverer de eller rykker ud, og det betyder alt for os.

MIDTDJURS KLOAKSERVICE

Peter Ejlersen

Vores samarbejde med Samson er meget positivt. Kvaliteten er i top på vognene – og når vi ringer efter hjælp, står de altid klar.

Det er også hurtigt at få leveret reservedele, præcist når vi skal bruge dem.

ILDERHEDE DRÆN OG KLOAK

Michael Pagaard

Samson Agrolize

Service og ekspertise

Samson Agrolize centrale værksted og reservedelslager i Viborg, er klar til at løse ethvert problem og skaffe enhver reservedel til din SAMSON maskine. Den tætte kontakt mellem salgs- og serviceorganisationen hos Samson Agrolize betyder, at opdateringer og praktiske erfaringer fra de mange maskinstationer, entreprenører og kloakmestre udveksles hurtigt og sikrer en livslang forpligtelse overfor de mange brugere af SAMSON maskiner.

Det er vores målsætningen at, uanset om det er et teknisk problem, der kan klares i telefonen, eller der er behov for en montør, at vi straks kan hjælpe dig hurtigt og bedst muligt videre. Den højeste ekspertise i SAMSON maskiner, er derfor aldrig længere væk end din telefon.

Hos Samson Agrolize har både vores servicechef, værkfører og de dygtige service- og værkstedsmontører mange års erfaring med SAMSON maskiner.

ERFARENT OG KOMPETENT TEAM

Vi kender betydningen af hurtig respons på servicehenvendelser, derfor understøtter vi vores kunder og forhandlere døgnet rundt med en betydelig teknisk support fra fabrikken i Viborg. Denne support yder også teknisk support lokalt, hvis det er nødvendigt, og så hurtigt det kan lade sig gøre.

Vagttelefon

Aften og weekend

Hjælp og teknisk support fra kl. 06.00 morgen til 22.00 aften

VI STÅR ALTID KLAR TIL AT HJÆLPE

Giv os et kald

Søren Hansen

Salgschef – Naturgødningsmaskiner og redskaber

Bjarne Greve

Distriktschef, Vest- og Sønderjylland

Nærhed til kunderne & optimal service er vigtig for alle ansatte hos Samson Agrolize