Hvem er vi?

SAMSON sikrer dig

MED SAMSON AGROLIZE’ OVERTAGELSE AF GØMA SAMLES BEGGE DE TO VIRKSOMHEDERS EKSPERTISE PÅ ET STED OG MED SAMSON AGRO FABRIKKEN SOM NÆRMESTE NABO.

SAMSON GROUP, der tæller såvel fabrikken, eneforhandler i Danmark, Samson Agrolize, og aktiviteter i udlandet, herunder franske Pichon, indskærper i detaljerede retningslinjer alle sine ansatte, hvordan spredningen af smitsomme husdyrsygdomme undgås.

Med den seneste udvikling i udbredelsen af afrikansk svinepest i Tyskland har SAMSON Group valgt at præcisere sine interne procedurer for at udelukke enhver utilsigtet medvirken i spredning af smitsomme husdyrsygdomme.

Samtlige medarbejdere i ind- og udland har fået beskrevet retningslinjerne for adfærd under transport af maskiner, servicearbejde, reparationer, logistik og enhver kundekontakt i forbindelse med salg og opfølgning.

Det sker i folderen “SAMSON GROUP BIOSECURITY” til samtlige medarbejdere i SAMSON GROUP.

Disse retningslinjer pålægger medarbejderne særlige procedurer for at sikre, at værktøj, biler, transport af maskindele og maskiner samt medarbejdere undgår at medvirke til overførsel af smitsomme sygdomme. Der er naturligvis skærpede anvisninger, når medarbejdere eller udstyr passerer landegrænser eller veterinære smittezoner, ligesom det skal undgås, at servicevogne, værktøj og maskiner passerer landegrænser uden forudgående desinfektion.

For hele samfundet – og for alle landmænd, medarbejdere og befolkningen generelt, men for SAMSON kunder og brugere i særdeleshed – er det helt afgørende, at vi hos alle gør det yderste for at minimere spredningen af smitsomme sygdomme. Sådan hedder det i indledningen for de retningslinjer “SAMSON GROUP BIOSECURITY”, der er tilgået samtlige medarbejdere fra administrerende direktør i SAMSON GROUP, Lars Henriksen.

Generelt kan ansatte i internationalt orienterede SAMSON GROUP samt nogle af virksomhedens samarbejdspartnere, herunder transportvirksomheder og servicekonsulenter, komme i ganske nær kontakt med uden landske klovbærende dyr eller med gødningsrester fra dyrene.

da_DKDansk