Hvem er vi?

Produktnyheder fra SAMSON på Agromek 2018

SAMSON AGRO er blevet tildelt i alt fem nyhedsstjerner på Agromek 2018, som fordeler sig sådan: ** TO STJERNER – AUTOMATISK HØJDEREGULERING AF SHB4 SLÆBESLANGEBOM

SAMSON AGRO er ved at udvikle en automatisk højderegulering af SHB4 slæbeslangebommen, der kontinuerligt måler og korrigerer højden på slæbeslangebommen i forhold til en indstillet højde.

Sidefløjene eller vingerne på SHB4 bommen kan reguleres både over og under niveau. Og uafhængigt af hinanden. Det sikrer, at slangerne altid rører jordoverfladen og lægger gyllen ud i rækker med mindst mulig overflade og dermed mindst mulig fordampning af ammoniak. Ingen salg i nuværende gyllesæson.

* EN STJERNE – NYT FRONT ARM PUMP (FAP) SYSTEM

Med det nye Front Arm Pump (FAP) system fra SAMSON AGRO kan ejektor-gyllevogne tømme gylletransportere direkte i forageren.

Det reducerer kørsel i forager og afgrødeskader. Desuden kan redskabet på gyllevognen ofte forblive i arbejdsstilling, så der spares tid på ind- og udklapning af dette ved den fortsatte gylleudkørsel.

** TO STJERNER – NY 30 M SHB4 SLÆBESLANGEBOM

SAMSON AGRO er nu klar til at præsentere den nye 30 m SHB4 slæbeslangebom. Til forskel fra 36 m SHB4 slæbeslangebommen, der blev lanceret på Agromek i 2016, kan vingerne på den nye 30 m SHB4 bom skråtstilles under kørslen.

Dermed kan der laves en trinløs indstilling af en arbejdsbredde på 27 eller 28 meter. Den nye 30 meter bom kan også køre med 18, 24 og 30 meter arbejdsbredde.

Til den kommende gyllesæson bliver den nye bom kun produceret i et begrænset stykantal.

Kom og se og hør mere om nyhederne, når Agromek løber af stablen d. 27.-30. november 2018. 

da_DKDansk