Hvem er vi?

Julemarked blev et tilløbsstykke

Samson Agrolize ved Viborg gentog i går sit årlige julemarked med stort rykind af landmænd og maskinstationer. Der blev lukket flere handler og ikke mindst blev der studeret gylle- og gødningudstyr og snakket sæsonpremiere om blot halvanden måned.

Igen i år samlede Samson Agrolize mange folk til sit julemarked på domicilet i Viborg. Torsdag eftermiddag og aften var der åbent hus og masser at se på for de mange gæster, der gennem dagen lagde vejen forbi. Ikke mindst et stort opbud af klargjorte brugte maskiner.

Samson Agrolize kan i år vise 25 klargjorte gyllevogne, der, med direktør Henrik Kirketerp-Møllers ord ”….er lige til at spænde for og køre i marken med”.

Hos Samson Agrolize eget værksted renoveres, opdateres og klargøres brugte Samson gyllevogne, så de kan sælges med garanti og reklamationsret. Bag dette står gylle- og naturgødningsspecialistens landsdækkende net af kvalificerede servicepartnere. Der er typisk tale om ibyttetagne gyllevogne fra den foregående sæson og her har de specialiserede Agrolize-folk på værkstedet i Viborg haft travlt op til julemarkedet for at få klargjort en lang række nyere brugte hjultræksvogne, der nu står køreklar til nye kunder. I de kommende uger fortsættes med at give de yderligere 35 gyllevogne samt nedfældere, udlæggere og gylleomrørere en kvalificeret ”make-over” så grejet kan komme i funktion til næste sæson.

– Der er også omstændigheder, hvor vi få en nyere brugt gyllevogn ind, som er passet og plejet så flot at vi uden videre kan stå bag at videresælge den til den næste bruger, forklarer direktør Henrik Kirketerp-Møller hos Samson Agrolize.

Mødested for kunder

I løbet af julemarkedsdagen blev der indgået flere handler og derfor kunne der sættes ”SOLGT” skilte på flere vogne og nedfældere.

Hos Samson Agrolize er der stor tilfredshed med det årligt tilbagevendende arrangement op til jul.

– Landmænd og især maskinstationsfolk mødte talstærkt op, og det er en god mulighed for os til møde maskinførere, landmænd og nye og gamle kunder til en snak om mulighederne med Samson-udstyr, fortæller Henrik Kirketerp-Møller.

Mange gæster benyttede samtidigt lejligheden til at komme på en guidet rundvisning på Samson Agro fabrikken, hvor produktionen kører i højeste gear. Netop nu oplever den danske producent af gylle- og naturgødningsudstyr en kraftig stigning i salget på eksportmarkerne. Især til Tyskland, der nu implementerer regelsæt omkring udnyttelse af husdyrgødning, der minder om de danske, og som Samson Agro har årtiers erfaring med at producere udstyr til at honorere.

Samson Agrolize forhandler nyt og brugt gylleudstyr og møgspredere i hele Danmark. Service og teknisk opbakning foregår gennem syv lokale servicepartnere, der alle har specialuddannet personale, der i højsæsonen kan rykke ud når som helst for at hjælpe til, hvis der opstår problemer med det avancerede udstyr.

Yderligere oplysninger hos direktør Henrik Kirketerp-Møller, tlf. 69 155 111.

Sjældent, måske aldrig før har der været mulighed for at se så stort et antal klargjorte brugte gyllevogne samlet på et sted. Samson Agrolize har bestræbt sig på at få så mange af de ibyttetagne vogne som muligt gjort klar til sæsonen. Der begynder om blot halvanden måned.

da_DKDansk