SAMSON Værksted

SAMSON Værksted

på det store VÆRKSTED HOS SAMSON AGROLIZE I VIBORG, HANDLER ALTING OM SAMSON oM MASKINER.

Kontakt SAMSON Agrolize værksted

Tel.: +45 69 15 15 15

Brændeskærer 2

Vi serviceres, renoveres og genopbygges brugte SAMSON gyllevogne, møgspredere, nedfældere og slangebomme. Er der tale om en nyere brugt SAMSON maskine, tjekkes den efter til mindste detalje, ligesom elektronisk udstyr opdateres til de nyeste versioner, så maskinen kan videresælges med garanti og den driftssikkerhed, moderne landbrug og maskinstationer i dag kræver.

Det er også her på SAMSON Agrolize værkstedet, nye SAMSON gyllevogne klargøres og tilpasses den traktor, kunden ønsker at bruge til opgaven. Hos SAMSON Agrolize har vi specialister, der kan sikre optimal drift, uanset hvilket traktormærke, kunden ønsker at bruge til sin nye investering.

Nærheden til SAMSON AGRO fabrikken i Viborg, hvor SAMSON smaskinerne udvikles og opbygges fra bunden, betyder et konstant fokus på opdateringer og tilpasninger til nye krav fra brugeren af SAMSON produkter.

Faglig ekspertise, fra produktionen hos SAMSON AGRO og al nyerhvervet erfaring fra  serviceteamet hos Samson Agrolize, som arbejder med maskinerne ude i maskinhusene, og erfaringer fra SAMSON Agrolizes værksted, deles bogstavelig talt tværs af gårdspladsen. 

Nye ideer, hensigtsmæssige detaljer og forbedrede metoder,   overføres og implementeres lynhurtigt til praksis.
Udviklingsfolk, fabrikspersonale, reservedelsfolk, montører og sælgere har, med daglig kontakt med hinanden, en ekstremt kort og direkte dialog mellem de to SAMSON huse i Viborg.

Dette for at sikre de mange brugere af SAMSON maskiner branchens bedste backup. 

Ekspertise, reservedele og servicepersonale er kommet tættere på end nogensinde.

da_DKDansk