Hvem er vi?

Om vores produkter

SAMSON AGROLIZE ER SOM ENEFORHANDLER AF SAMSON MASKINER I DANMARK, FØRENDE SPECIALIST INDENFOR SALG AF NYE OG BRUGTE MASKINER TIL UDBRINGNING OG ANVENDELSE AF SÅVEL FLYDENDE SOM FAST NATURGØDNING.

SAMSON maskinerne har bevist deres kvalitet gennem årtiers anvendelse i Danmark, hvor kravene til korrekt, præcis og miljørigtig udbringning er blandt de skrappeste i verden.

Vores produkter er udviklet til at honorere disse krav og derfor tør vi godt påstå, at SAMSON-maskinerne er blandt verdens bedste til deres formål. Udover at kunne levere præcisiongødning med naturgødning i enhver afgrøde, kan vi nu med den seneste teknologi også levere konkret dokumentation for tildelingen af de enkelte næringsstoffer til den mark, hvor maskinen har udbragt naturgødning. Dermed er vi på forkant med de krav, der måtte komme i fremtiden.

Alle steder, hvor SAMSON har opnået en stor udbredelse, som for eksempel i Danmark, kan vi nu indsamle den ypperste viden om udbringning af naturgødning. Ikke mindst har vores produkter været testet og anvendt i så mange år, at vi kan dokumentere deres driftssikkerhed og holdbarhed. Specielt fra de mange maskinstationer, der i årevis har kørt med SAMSON maskiner og hvor stabilitet, driftssikkerhed og levering af ydelsen til tiden er helt afgørende.

Med stigende krav til udbringningstidspunkt stiger behovet for en høj kapacitet. Hurtig fyldning/læsning samt effektivitet, når nedfælderen eller slangebommen skal i arbejdsstilling. Læs efter læs skal den korte sæson udnyttes optimalt, både for at opnå lave omkostninger til udbringning og for at opnå den ønskede præcision.

SAMSON var de første til at opnå stor udbredelse af vogne med hjultræk, der optimerer skånsom færdsel i markerne uden at gå på kompromis med de krav, der stilles til marktryk og fremkommelighed i marken.

I dag, hvor højteknologisk udstyr skal give traktorførerne de bedst mulige arbejdsforhold i traktorkabinen, er SAMSON med helt fremme med såvel kameraovervågning som konstant monitorering af maskinens funktioner fra førersædet. Nok til at kunne køre time efter time, nat og dag, uden at blive unødigt træt.

 

Kontakt Samson Agrolize for mere information på +45 69 15 15 15.

da_DKDansk