Hvem er vi?

Oktober 2017

SAMSON AGRO indfører 36 måneders garanti på det danske marked

SAMSON AGRO træder nu et skridt nærmere kunderne og indfører via den kommende danske eneforhandler SAMSON AGROLIZE 36 måneders garanti på alle maskiner og redskaber.

Efter en periode på formandsposten hos SAMSON AGRO & Agrolize, som del af det glidende generationsskifte, tegner Mikael Glerup nu billedet af sin vision for den rolle SAMSON skal spille inden for effektiv og miljørigtig udbringning af naturgødning i Danmark og internationalt.

For at styrke bestyrelsen i SAMSON AGRO & Agrolize med kompetencer og netværk inden for landbruget såvel nationalt som internationalt, samt til at understøtte ledelsen og indfri aktionærernes ambitioner, bliver Christian Junker ny bestyrelsesformand i selskaberne. 

Nye nationale gødningslove i Europas store landbrugslande kalder på SAMSONs velkendte teknikker til udbringning af naturgødning på effektiv og bæredygtig måde, og derfor er det rettidig omhu at sætte stærke ressourcer ind på at forstærke den igangværende internationalisering af Samson.

SAMSON AGROs udvidede garanti gælder alle nye maskiner og redskaber leveret fra 1. juli 2017 og frem.”Vi gør os hver dag umage for at udvikle og producere markedets bedste maskiner, og det står vi gerne på mål for i marken. Med SAMSON AGROLIZE som eneforhandler fra 1. november 2017 og deres landsdækkende serviceorganisation af dygtige Servicepartnere, er tiden nu inde til at indføre 36 måneders garanti i Danmark”, udtaler SAMSON AGROs administrerende direktør Lars Henriksen.

For yderligere information kontakt

SAMSON AGRO                        Salgschef Torben Larsen, mobil 20711403

SAMSON AGROLIZE                 Administrerende direktør Henrik Kirketerp-Møller, mobil 25165000

da_DKDansk