Hvem er vi?

Maj 2017

Første gang på dyrskue som SAMSON AGROLIZE

SAMSON AGROLIZE ser frem til at møde både eksisterende og nye kunder rundt om på landets dyrskuer til en ærlig snak om markedet.

”Vi er åbne for ris og ros, så kom og fortæl os, hvad I synes. Er vi på rette vej, eller er der ting, der skal justeres? spørger Henrik Kirketerp-Møller, Direktør, SAMSON AGROLIZE.

Det er vigtigt for ham, at kunderne lærer SAMSON AGROLIZE rigtig godt at kende, og også føler, at SAMSON AGROLIZE er lydhør overfor forslag til forbedringer.

”Vores succes som Danmarks bedste naturgødningsspecialister afhænger af kundernes oplevelse af os. Vi skal dels vise, at vi har stor viden om maskiner til udbringning af gylle og møg, og er de bedste til at rådgive om køb og salg af nye eller gamle maskiner ud fra den enkelte kundes behov. Dels skal vi vise, at vores servicering af maskinerne og reservedelshåndtering er hurtig og kompetent. Dels skal vi være konkurrencedygtige på alle priser”, siger han.

SAMSON AGROLIZE deltager på fem dyrskuer landet over – alle med egen stand. Det er Roskilde Dyrskue, Det Sønderjyske Fællesskue, Det fynske Dyrskue, Hjørring Dyrskue og Landsskuet i Herning.

”Vi glæder os til at byde velkommen på vores stand, som er indrettet med helt nyt udstillingsudstyr. For eksempel en ny trailer med mødefaciliteter. Vi vil selvfølgelig også byde på kaffe og lidt andre forfriskninger”, siger han.

Udstiller nyhed på årets dyrskuer

Med opbakning fra SAMSON AGRO udstiller SAMSON AGROLIZE en ny gyllevogn på årets dyrskuer. Det er første gang, den vises frem.

”Så er man interesseret i en ny gyllevogn, er det en god idé at kigge forbi vores stand og se den nye gyllevogn, siger Henrik Kirketerp-Møller og fortsætter:

”Jeg kan desværre ikke afsløre mere om den nu. Det kan vi først lige før Roskilde Dyrskue i slutningen af maj. Så hold øje med vores website og Facebookside til den tid. Og læs om den i landbrugspressen. Vi sender selvfølgelig en pressemeddelelse ud om den til den tid”, siger Henrik Kirketerp-Møller. Udover denne nye gyllevogn udstiller SAMSON AGROLIZE den nye fronttank, en TD12 græsnedfælder, en SPE 21 møgspreder og et RV 150 rørværk.

”Vi har valgt at udstille nogle af markedets bedste maskiner, som der er stor efterspørgsel på”, siger Henrik Kirketerp-Møller.

Servicepartnerne klarer det rigtig godt

”SAMSON AGROLIZE har nu været igennem den første forårssæson, og gjort vores erfaringer med køb og salg af gamle og nye maskiner. Det er gået rigtig godt. Vores servicepartnere har også, når det gælder salg af reservedele, virkelig overrasket mig positivt. Vi kan se, at de allerede nu efter første forårssæson er lykkedes med at tiltrække mange kunder ved at være lokale og kompetente”, konkluderer Henrik Kirketerp-Møller.

Samarbejdet med servicepartnerne går desuden rigtig godt.

”Og vi vil selvfølgelig også hjælpe hinanden på dyrskuerne, hvor de også har stande. Mange steder vil vores stand være placeret ved siden af vores servicepartner”.

Disponeringskampagnerne er over os

Ikke alene er der nyheder og forfriskninger at hente på SAMSON AGROLIZEs stand.

”Disponeringssæsonen er jo netop startet, og vi ser frem til at kunne levere nogle skarpe priser på maskiner på sommerens dyrskuer til den kommende sæson”, siger Henrik Kirketerp-Møller.

”Så ved du, at du skal investere i maskiner til udbringning af gylle og møg, så kom forbi og få et godt tilbud fra SAMSON AGROLIZE”.

Ny mand til lidt ”overset” område

Henrik Kirketerp-Møller har udvidet salgsstyrken med Distriktschef Torben Hehr Westergaard, der skal køre i Sydjylland, Fyn samt Sjælland og øerne. I forvejen kører Søren Hansen i Øst- og Nordjylland og Ulrik Villadsgaard i Vestjylland.

Torben Hehr Westergaard er særdeles bekendt med branchen og kommer senest fra en stilling som Key Account Manager hos Kverneland.

”Med ansættelsen af Torben har vi fået en styrkelse af de områder i landet, hvor vi godt har vidst, at vi hang lidt i bremsen. Vi er derfor glade for at Torben, der både har erfaring med at køre på maskinstation og erfaring med at sælge landbrugsmaskiner, har sagt ja til at arbejde for SAMSON AGROLIZE, siger Henrik Kirketerp-Møller.

Medarbejderne er ved at være på plads

Medarbejderstaben i SAMSON AGROLIZE er vokset pænt siden november, hvor firmaet blev lanceret.

Senest er Kresten Møller ansat som Teknisk Supporter i service. Han kommer fra en stilling som salgsansvarlig for det danske marked hos HE-VA A/S. Tidligere har han arbejdet i maskinforretning og på maskinstation og har stor erfaring med SAMSON produkter.

”Vi er ved at have medarbejderstaben på plads. Men vi søger stadig nogle stykker. Vi får brug for flere medarbejdere, når vi flytter ind i de nye lokaler. Men salg og service kører, som de skal”, siger Henrik Kirketerp-Møller.

Det er en meget erfaren og kompetent medarbejderstab, han har ansat.

”Men det er også vigtigt for en ny organisation som SAMSON AGROLIZE. Ligesom det er vigtigt med kontinuitet. Vores kunder skal ikke møde en endeløs række af nye medarbejdere, når de har kontakt med SAMSON AGROLIZE. Og det kommer de ikke til med den nuværende stab, der er meget dedikerede og specialiserede medarbejdere, som virkelig interesserer sig for den type af maskiner, vi arbejder med”, slutter han.

da_DKDansk